woensdag 10 oktober 2018

10 oktober

9 jaar geleden is het, we stapten in het huwelijksbootje.
Wat een klein feest moest worden met eenvoudige kleren en niet te veel poespas werd mijn grote dag, ah ja hoe gaat dat anders met meisjesdromen...

We zouden in eerste instantie niet trouwen maar met het oog op de adoptie was dat het meest raadzame om te doen. Zo zou manlief dat uitleggen. Ik vergat dat deel en focuste op le grand amour.

We hadden toen de rollercoaster van fertiliteit al achter de rug. De pogingen lagen achter ons, we hadden besloten die weg niet meer op te gaan. Maar de natuur mocht natuurlijk nog zijn gang gaan... al was het nooit 'raak'.

9 jaar getrouwd en 14 jaar samen 

Op happy facebook schreef ik dit
9 years 
Ups downs 
Groot geluk stil verdriet 
Lachen huilen 
Vallen opstaan 
Maar altijd samen
Zij aan zij
Hand in hand


Dat is de samenvatting, dat is korter door de bocht natuurlijk.
We liepen niet altijd meer hand in hand. Soms werd de weg wat breder... 
Soms moesten we al eens zwaardere gesprekken aangaan om te beseffen dat er diep vanbinnen nog altijd die innige verbondenheid was, die gelijklopende dromen en idee├źn.
Altijd kwamen we weer dichter bij elkaar.
En weet je... beiden weten we diep vanbinnen hoe rijk en gelukkig we zijn met elkaar. Wat een heerlijk gevoel het is te weten dat we altijd samen thuis komen. Dat wij en onze kids samen zoveel liefde en geluk delen.
Want dat is het... van ons nest een warm nest maken voor ons allen, elk met z'n ups en downs, met dagen van euforie en dagen dat het niet gaat. 
Met elke dag armen die je willen knuffelen, handen die je willen vasthouden, een kus, een lach. 

Geluk zit in al die en vooral die kleine dingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten