donderdag 14 juni 2018

Ik doe het"Denk er eens over na", zei ze.
Ik moet niet nadenken, het is een eer en een must voor mezelf. Op 24juni is het dag van de Kinderwensouders in Zemst met een mooi programma voor alle kinderwensouders. In de namiddag is er een panel waar we spreken over Lief&Leed tijdens Fertiliteitsbehandelingen. Met professionals en getuigen. "Wil je praten?", vroeg ze.
Absoluut en heel graag.

Sinds ik schrijf en praat weet ik hoeveel zuurstof ik krijg. Ik weet ook dat mijn initieel rauw verdriet een andere invulling, plaats heeft gekregen. Lief&Leed, eigenwaarde, lichaam en vooral niet stilstaan en verwerken zijn littekens van toen. Niet delen, niet zeuren, niet huilen en alleen maar doorgaan.
Ik moet erover praten want als er 1 iemand net als mij gaat teruggaan in de pijn en er kracht gaat uithalen dan winnen we iemand. Een beetje meer geluk.

Dus ik ga ook praten op 24 juni. Misschien met knikkende knieƫn of een krop in de keel. Ik ga luisteren naar anderen en hoogstwaarschijnlijk gaat het verdriet triggeren, maar dat is goed. Ik moet het levend houden om het helemaal te plaatsen en ik wil het heel graag delen.

Dus ik ben een beetje trots op mezelf, ik ben Shanti dankbaar voor de kans en ik kijk er vooral naar uit om heel veel te leren van anderen.
Wil je erbij zijn? Kijk even heel goed op de flyer en schrijf je in !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten