woensdag 30 mei 2018

Terug

Terug van weggeweest. En vooral blij van terug met de pen in de hand te zitten. Buiten is het bloedheet, de kinderen slapen en ik heb het gevoel -eindelijk- rust te hebben. 
De crazy drukte van het evenement waar ik de afgelopen weken al mijn tijd heb ingepompt is voorbij. Alle deuren waren dicht, ik was heel even geen mama maar vooral mevrouw evenement support en hoewel ik dat enorm graag doe, haalde me het ook weg van wie ik eigenlijk liever ben.  De koorddans tussen ambitie, genieten van schouderklopjes en succes en de moederkloek die liever rust en balans heeft.

Vanmorgen mocht ik gelukkig bij mijn professioneel oor op gesprek, lang gepland en perfect getimed. Misschien hebben we het zelfs maar zijdelings gehad over bolle buiken en verdriet. Neen zelfs niet zijdelings; 

We hadden het over Hautekiet en plannen die rijpen maar vooral over waar ik mezelf weer even ben verloren. En dat verliezen dat leidt bij ons thuis tot chaos. Storing op de partnerrelatie, te weinig aandacht voor de kids en het schuldgevoel daarrond en chaos algemene chaos. 

Manlief is erop uit getrokken - ook gepland- met de fiets tem zondag en ik gun mezelf die dagen om orde te scheppen in de chaos en mezelf terug te vinden. Mama te zijn, maar de lat niet te hoog te leggen. Dus vandaag gingen ze in bad, kamde ik kroezels - niet fijn- maar gunde ik mezelf een afwijking van het beduur. Stapje 1 naar herontdekking en naar open deurtjes. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten