zondag 1 april 2018

Inpakken


Het is zaterdag, de vakantie is begonnen, manlief rijdt vandaag de Ronde van Vlaanderen. Voor dag en dauw zette ik hem af in Antwerpen. Na een korte maar goede nacht, ons gesprek van gisteren had me deugd gedaan. Een fijne avond met de pluszoon ook. Na een time out periode kwam hij gisteren langs, hij bleef onverwacht eten en gaf me een zoen toen hij vertrok. Dat was mijn mooiste paascadeau.
Waar ik vroeger alles zou gedaan hebben om langs het parcours te staan met Kids en spandoek, ging ik vandaag niet. Het is onwaarschijnlijk moeilijk om de "ik geef mezelf rust-kaart te trekken. Heel moeilijk.

Maar ik doe mijn best... inkopen doen met de kids en inpakken. Hoe zalig is dat... ik kan het haast niet geloven. Ik ken mijn vriendin ... ik ga alles tegelijk moeten vertellen, onderwerpen door elkaar, daartussen drukke Kids die in het begin nog merken dat ze elkaars taal niet spreken en mannen die er bij zijn. Maar gaandeweg gaan we rustiger praten, thee of wijn nemen en elkaar wat intenser bekijken. Een geen ontsnappen aan- blik...

Zaligheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten